Loading ... Παρακαλώ περιμένετε...
logo
3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!»

Ο ΣΕΒ και η Eurobank, με στόχο την ενθάρρυνση της έρευνας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας ως τους βασικούς πυλώνες για την αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της χώρας, προχώρησαν από κοινού στην προκήρυξη του 3ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Εφαρμοσμένης Έρευνας και Καινοτομίας «Η Ελλάδα Καινοτομεί!». Ο Διαγωνισμός, επιβραβεύει καινοτόμες ιδέες, υπηρεσίες και προϊόντα, ανοίγοντας δρόμους για την εμπορική τους αξιοποίηση.

Η υποβολή των προτάσεων γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού www.kainotomeis.gr μέχρι τις 30/9/2014.

Σημειώνεται ότι αναλυτική πληροφόρηση για τους όρους του Διαγωνισμού, για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τη διαδικασία υποβολής προτάσεων, μπορείτε να αναζητήσετε στο διαδικτυακό τόπο www.kainotomeis.gr.

Από τον ΣΕΒ, ο κ. Μιχάλης Μητσόπουλος, Συντονιστής, Τομέας Υποδομών και Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος (Τ: 211 500 6157) και η κα Έλσα Λαζαρή (Τ: 211 500 6118, info@kainotomeis.gr), Υπεύθυνη Γραμματείας του Διαγωνισμού, είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσουν πιο αναλυτικά για τον διαγωνισμό και για να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματά που μπορείτε να έχετε εσείς ή οι ερευνητές.


Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/9/2014 1:47:48 μμ
« Επιστροφή στον κατάλογο των ανακοινώσεων
Content

Contact Developer

Dimitris Asimakis

d.asimakis@aua.gr