Loading ... Παρακαλώ περιμένετε...
logo
Το Έργο μας συμμετέχει στο 2ο Brokerage Event στις 20 Μαΐου 2015

Ο ΣΕΒΤ διοργανώνει το 2ο Brokerage Event, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 στην Αίγλη Ζαππείου, στα πλαίσια λειτουργίας της Ελληνικής Τεχνολογικής Πλατφόρμας “Food for Life” και του ευρωπαϊκού έργου SINERGIA. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται σε συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 2012.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να φέρει στο ίδιο τραπέζι ερευνητές από διάφορα πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα της Ελλάδας με εκπροσώπους της Βιομηχανίας Τροφίμων προκειμένου να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις και να διερευνήσουν τη δυνατότητα της μεταξύ τους συνεργασίας.

H εκδήλωση θα χωριστεί σε 2 μέρη. Στο 1o μέρος θα υπάρχουν παρουσιάσεις και στρογγυλά τραπέζια για την τρέχουσα κατάσταση και τις μελλοντικές προοπτικές για την έρευνα και την καινοτομία καθώς και για τους μηχανισμούς και τα εργαλεία, που μπορούν να αξιοποιηθούν για τη γενικότερη βελτίωση του συστήματος. Tο 2ο μέρος θα αφορά στις στοχευμένες συναντήσεις δικτύωσης ερευνητών και επιχειρηματιών, όπου θα μπορέσουν να αναπτύξουν ένα ανοικτό διάλογο και να εξετάσουν δυνατότητες συνεργασιών.

Ο επιστημονικός υπεύθυνος του έργου « Καινοτομία και επιχειρηματικότητα-  Αξιοποίηση της έρευνας στο ΓΠΑ»  Αναπλ. Καθηγητής Στ. Ροζάκης προσεκλήθη να συμμετάσχει στο Στρογγυλό Τραπέζι της εκδήλωσης με θέμα «Εργαλεία & Προτάσεις για τη βελτίωση του συστήματος καινοτομίας».  Ταυτόχρονα στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Ροζάκης θα παρουσιάσει το έργο μας ενώ με τη χρήση περιπτέρου που μας παραχώθηκε θα προβληθούν το σύνολο των επιχειρηματικών ιδεών που έχουν κατατεθεί από τις ερευνητικές ομάδες του ΓΠΑ στο Έργο.

Συνημμένο το προσωρινό πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Συνημμένα Έγγραφα: draft agenda
Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2015 1:12:55 μμ
« Επιστροφή στον κατάλογο των ανακοινώσεων
Content

Contact Developer

Dimitris Asimakis

d.asimakis@aua.gr