Loading ... Please Wait...
logo
ATHENS TECH TRANSFER TALKS: Διεθνείς experts στην Αθήνα για θέματα μεταφοράς τεχνολογίας

Η εταιρία Add2Value (www.add2value.com) σε συνεργασία με το Innovathens, κόμβο καινοτομίας του δήμου Αθηναίων ξεκινάει τα ATHENS TECH TRANSFER TALKS, έναν κύκλο συζητήσεων & συναντήσεων δικτύωσης με διεθνείς experts που έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα από χώρες που πρωτοπορούν στα συστήματα καινοτομίας (Ελβετία, Σουηδία, Δανία, Ολλανδία κλπ) πάνω στο πεδίο της μεταφοράς τεχνολογίας και της συνεργασίας Πανεπιστημίων/Ερευνητικών Φορέων και Επιχειρήσεων. 

 

 Στις 8 Δεκεμβρίου διοργανώνουν το πρώτο ATHENS TECH TRANSFER TALK  με καλεσμένους

 

-  τον κ Erkki Ormala, guru του industrial innovation, τ. Διευθυντή της Nokia και νυν καθηγητή στο Aalto University του Ελσίνκι - https://people.aalto.fi/index.html?profilepage=isfor#!erkki_ormala 

και 

- τον κ Andre Catana, Διευθυντή του προγράμματος Enable του Ecole Polytechnique Federale de Lausanne-http://tto.epfl.ch/ACatana_eng_1

 

Τα ATHENS TECH TRANSFER TALKS θα συμβάλουν καθοριστικά στη διάχυση διεθνούς τεχνογνωσίας στηνΕλλάδα σε ένα ελληνικο οικοσύστημα της έρευνας που αλλάζει. Έχει σημασία αυτή τη χρονική στιγμή η διάχυση τεχνογνωσίας γιατί είναι πολλά υποσχόμενες οι προοπτικές συνεργασίας των Πανεπιστημίων & ερευνητικών φορέων με επιχειρήσεις (με δεδομένες τις υψηλές επιδόσεις των πρώτων σε ερευνητικά προγράμματα). 

 

Θα είναι σημαντικό στα ATHENS TECH TRANSFER TALKS να υπάρχει συμμετοχή τόσο από ελληνικούς ερευνητικούς φορείς όσο και από επιχειρήσεις με δραστηριότητα R & D όπως επίσης και από χρηματοδοτικούς φορείς και accelerators υποστήριξης νέων επιχειρήσεων.

 

Μία αναλυτικότερη περιγραφή για την εκδήλωση στον εξής σύνδεσμο: 

innovathens.gr/events/1o-athens-tech-transfer-talk-mr-erkki-ormala-mr-andre-catana/


Publication Date: 4/12/2014 12:40:59 μμ
« Return to News table
Contact

Contact Developer

Dimitris Asimakis

d.asimakis@aua.gr